امید جان این مادربورد چطور از کارخونه میاد بیرون آپدیت نیست .منظورم اینه که شاید این مادربورد محدودیتهایی رو واسه این cpu داره چون تست استرس میگیرم نه از 4700 بالاتر میره نه از 70 وات بیشتر مصرف میکنه.turbo core رو چطور فعال کنم از بایوس
کاربر فعال انجمن سختافزار
امید جان این مادربورد چطور از کارخونه میاد بیرون آپدیت نیست .منظورم اینه که شاید این مادربورد محدودیتهایی رو واسه این cpu داره چون تست استرس میگیرم نه از 4700 بالاتر میره نه از 70 وات بیشتر مصرف میکنه.turbo core رو چطور فعال کنم از بایوس
|
|
این مادربردها به آخرین بایوس زمان تولید مجهز میشن . ولی بایوس FC اواسط 2015 منتشر شده .این مادربرد بدون مشکل این پردازنده رو پشتیبانی میکنه . جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (21-02-16)
امید جان واقعا دمت گرم ممنون خیالمو راحت کردی نمیدونم چجوری ازت تشکر کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (21-02-16)
خواهش میکنم رفیق گرامی .خوب شد مطرح کردی چون بایوس قبلی به خوبی پردازندت رو نمیشناخت . فقط اگر تمایل داشتی در این تاپیک نظرت را در باره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
DOOM999 (21-02-16)
بله چرا که نه .من عاشق گیگابایت و پشتیبانیشم واقعا نامبر وانه .البته خودتم امید جان نامبر وانیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (21-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی امید جان برنامه ای هست که قابلیت turbo clock رو بسنجم
|
|
تو بایوس گیگابایت در قسمت MITبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در قسمت advance cpu core features
گزینه core performance boost رو فعال کن .
DOOM999 (21-02-16)
ایول auto داره و disableگزاشتمش رو auto.ولی بالاش فرکانس نوشته 4700 نمیشه دستکاریش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks